Bildelshandlare och pizzeria till Infarten

Sedan hösten 2015 har handelsområdet Infarten vid Österleden fått nytt liv, dels med matkedjan Willys, dels med lågprisbutiken Dollarstore. Sedan tidigare finns där även en spelbutik. Nu kan det vara fler verksamheter på gång dit, det rapporterar Landskronaposten/HD. Det gäller bildelskedjan AD bildelar och en pizzeria. Det är Staffanstorpsbaserade exploatören Mims Invest som lämnat in en bygglovsansökan för utökning av lokalerna med 650 kvadratmeter. Pizzerian är tänkt att hamna bredvid Dollarstore, och AD Bildelar för ingång österifrån. AD bildelar finns redan i Landskrona, på Rattgatan, men detta skulle bli en renodlad butik.
Vilken pizzeria det rör sig om vill Mårten Mårtensson, ägare till Mims Invest inte säga innan allt är klart, men till Landskronaposten/HD uppger han att det handlar om en franchisetagare för en större kedja.
Mims Invest är samma bolag som just nu bygger det nya handelsområdet längs Österleden mittemot Coop. Där ska Elgiganten, Kökscentrum, Rusta och Subway öppna till hösten.