Flykt från Laos i självbiografisk dansföreställning

Nu på fredag, den 19 maj, visas dans- och teaterföreställningen ”The Doctor” på Landskrona teater med start klockan 19. Föreställningen är ett självbiografiskt verk av Khamlane Halsackda som tar upp hans och familjens flykt från diktaturen Laos, över Mekongfloden. Khamlane Halsackda är född i Laos men växte upp i London, sedan sju år är Malmö hemstaden. Hans föreställningar utgår från egna upplevelser och kretsar ofta kring frågor om identitet. Förutom Khamlane Halsackda själv så finns även Rumiko Otsuka på scenen. Landskrona musik & teater står som arrangörer, biljetter köps via tickster.com.

Bilden ovan: Khamlane Halsackda är född i Laos, uppvuxen i London och bosatt i Malmö. På fredag kommer han till Landskrona teater med självbiografiska dansföreställningen ”The Doctor”. Foto: Alexis Rodriguéz Cancino