Kundkväll i Landskrona och premiär för Min Stad

22 butiker, restauranger och företag i Landskrona arrangerar en gemensam kundkväll torsdagen den 11 maj.

– Vi vet att det är jätteviktigt att arrangera kundkvällar för det är ett sätt att ge tillbaka till våra kunder. Med kundkväll menar vi, förutom de utökade öppettiderna, att det ska vara en möjlighet att besöka oss i lugn och ro med extra bra shopping och upplevelse, berättar Helena Lindberg, Skumpa & Spaljé.
Flera av butikerna anordnar en hel del egna kundevent och nu gör man det alltså under samma kväll för att kunna erbjuda kunder fler alternativ och platser att besöka under samma tillfälle. Aktiviteterna under kundkväll sker inne hos respektive butik och krog och ingen anmälan krävs,  alla är välkomna oavsett om man är shoppingsugen eller bara har lust att kolla in vårens alla nyheter, äta något gott eller bara strosa runt i folkvimlet.
Flera av butikerna får denna kväll besök av sina leverantörer som visar nyheter och erbjuder superpriser på utvalda produkter.
– Hos oss gästar Erikstorps Kungsgård med spännande smaker till fantastiskt pris, och det blir livemusik med Vocalvibe till toner av soul och jazz. Därtill massor med blommor och grönska och vårfina kläder, hälsar Helena Lindberg.

Bakom initiativet till kundkvällar står Landskronsamverkan som drivs av stad, fastighetsägare och näringsidkare. Syftet är ett levande Landskrona. Kundkvällen startar 18.00 och pågår fram till 20.00.
– Vi vill skämma bort våra kunder lite extra och få dom att känna sig speciella denna kväll. Hos oss får de möjlighet att provsmaka flera av våra produkter, testa olika te- och kaffesorter och kolla lite extra på vårt sortiment, berättar Louise ”Flizan” Hinn, Flizans Te & Kaffe.
– Vi har även bjudit in David Vrabl från Walters Kaffe som guidar oss genom de olika kaffesorterna och förklarar olika bryggtekniker. Det är ett bra tillfälle att shoppa och en perfekt avslutning på kvällen är på någon av de restauranger som också är med och erbjuder något speciellt denna kväll, avslutar Louise.

Mer om kundkvällen hittar du på www.landskronasamverkan.se

Dessa medverkar under kundkvällen:
Apoteket Östergatan, Ateljé Bern, Cykelmekano, DataPryl, Flizans Te & Kaffe, Glasorama, H&M, Harrys, Hemslöjden, Håkanssons/Ecco, Härliga Under, Idas Hårdesign, Kicks, Lindex, Lloyds-Apotek, Olofsson, Petras Mode, Påulander Design, RoyalDesign, Skumpa & Spaljé, Smakfullt, Speakers Corner och inte minst Papperstidningen och Min Stad som kommer dela ut mängder av presentkort att shoppa för bland min stad-butikerna.

Min Stad kommer att finnas på plats med sina rosa tält vid Rådhustorget, i korsningen mellan Järnvägsgatan och Östergatan och i slutet av gågatan längs Järnvägsgatan. Är du nyfiken på vad Min Stad är? Ta dig ner på stan, njut av kundkvällen och besök de rosa tälten, du kommer bli glatt överraskad.

 

Bilden ovan: Under vår i Landskrona var det, trots snålblåsten, många som gett sig ut på stan. Blir vädret bra kommer kundkvällen den 11 maj bli en supertrevlig kväll på stan.