Prisbelönt frisör och stylist pratar om vägen till den perfekta sidbenan

Landskronabaserade mediabyrån Moob anordnar med jämna mellanrum så kallad ”Företagspunk” på Harrys i Landskrona, då framgångsrika yrkespersoner berättar om sin resa inom yrket. Nästa tillfälle är onsdagen den 24 maj, klockan 18.30. Då är det stylisten Ari Koponen som kommer. I år erövrade han titeln ”Årets herrfrisör”, bland annat genom att visa sin hantverksskicklighet med den perfekta sidbenan. Vägen dit har dock inte varit spikrak, frisörutbildning blev det först efter att Ari Koponen missade anmälningstiden till den cirkusutbildning han egentligen tänkt gå. Ingen förhandsbokning, men den som vill vara säker på att få plats kan kontakta Harrys för bordsbokning.

Bilden ovan: Ari Koponen erövrade titeln ”Årets herrfrisör” tidigare i år. Den 24 maj berättar han om sin karriär på Harrys. Foto: Press