Stilla kundkväll – men Min Stad fick nästan 1000 nya användare

Efter dagar av regn och ren vinterkyla var det dags för kundkväll i Landskrona. Inte helt optimalt eftersom både handlare och kunder nog hade tänkt sig en ljummen försommarkväll i vimlet på Landskronas gator. Istället blev kunderna, i alla fall merparten, kvar hemma i tv-soffan. Dom få som gav sig ut blev å andra sidan rikligt belönade.

I samband med att Landskronasamverkan arrangerade Kundkväll i Landskrona passade Papperstidningen på att lansera den nya appen Min Stad. Appen som är helt gratis är fylld med unika erbjudande från alla anslutna butiker, restauranger och företag. Bara genom att ha appen kan man få del av dessa. Men den är så mycket mer. I appen hittar du också de senaste nyheterna från Papperstidningen och inom kort kommer appen finnas tillgänglig i flera städer runt om i Sverige med lokala erbjudanden, nyheter och nöjen från respektive stad.

Under Kundkvällen fick alla som ville hjälp med att ladda ner appen och som tack för att man valde att ladda ner den och började använda fick alla ett presentkort på 100:- att handla för i någon av alla anslutna butiker.

Det var många som hoppade på det fina erbjudandet och efter att kvällen gått till ända hade nästan 1000 personer laddat ner den under appens första officiella dag.

Bara i Landskrona är snart runt 100 butiker, restauranger och verksamheter anslutna till appen och vill du snabbt kolla vad just din favoritaffär eller restaurang erbjuder för dagen är appen ett oslagbart redskap.

Den är enkel att använda, kostar inget men kan spara dig gott om slantar och hålla dig uppdaterad på språng.

Appen som finns att ladda ner både i Google Play och i App Store ger dig kanske Sveriges bästa shopping rakt in i telefonen.

Min Stad lanserades i samband med Kundkväll i Landskrona. I fyra rosa tält runt om i stan erbjöds alla som ville hjälp med att ladda ner appen och samtidigt erhålla ett presentkort på 100 kronor. I solskenet som till slut kom var det trots en ganska folktom gågata många som stannade och var nyfikna. Och det som var hungriga bjöds på korv både på Tullstorp, Ica Kvantum och på Rådhustorget där LA BBQ Team också sålde Pulled Pork-burgare för endast 30 kronor. Lite folk men trots allt en väldigt lyckad premiär för Min Stad.

Mer information om Min Stad hittar du på iminstad.se