Country-mästare på scenen när musikaliskt tåg stannar i Landskrona

I kväll, den 28 juni, gör sommarmusikturnén Allsångståget det första av två stopp i Landskrona. Slottsparken är platsen som gäller och som tidigare år är det Linda Lundqvist som knyter ihop föreställningen där alla är välkomna att sjunga med enligt beprövat koncept. På programmet i kväll står klassiska rock- och countrylåtar. Gästartist är Simon Andersson, countryartist med meriter både från Sverige, han och hans band blev svenska mästare i Country-SM i Sälen förra året, men även från andra sidan Atlanten. Simon Andersson har som första icke-amerikan vunnit pris för årets bästa låt på galan HMM Awards in Hollywood.
Den som föredrar schlagerhits, både av nyare och äldre årgång, får vänta en vecka. Den 5 juli kommer Allsångståget åter till Slottsparken och då är det den genren som gäller.
Klockan 19 börjar allsångskvällarna som har fri entré. Att ta med en picknickkorg och en filt att sitta på kan vara en god idé.

Bilden ovan: Countryartisten Simon Andersson är först ut som gästartist när Allsångståget kommer till Landskrona ikväll. Foto: Press