Gratis workshop med konstnären Jasmine Cederqvist i Röstånga

Just nu, och fram till den trettionde juli, pågår utställningen ”Det magiska landskapet – att se bortom det uppenbara” av Jasmine Cederqvist på Turistbyrån i Röstånga. På torsdagen den tjugonde juli, klockan 16 till 17, är det möjligt att möta konstnären och delta i en fotoworkshop.

I pågående utställningen utforskar Jasmine Cederqvist ”naturen och landskapet utifrån tanken att se bortom det uppenbara, att upptäcka och att förundras av former, mönster, färger, strukturer. Att se är inte detsamma som att passivt notera omgivningen utan mer ett poetiskt närmande”, säger Jasmine Cederqvist i ett pressmeddelande.

Det blir en enklare fotoworkshop. Först berättar hon om sin fotokonst och sedan går Jasmine Cederqvist in på det tekniska biten. Workshoppen är gratis och ingen föranmälan krävs. Det går bra med bara en mobilkamera.

Bilder ovan: Konstnären Jasmine Cederqvist inspireras mycket av naturen i Söderåsens Nationalpark