Harrys väntar på riktig sommar

I den vackra anrika Rådhusbyggnaden vid torget öppnade Harrys dörrarna i december förra året. Många av er Landskronabor har säkert redan sett den fina inredningen och njutit av en härlig Harrysburgare eller smakat på den fina ryggbiffen. För dom som inte har gjort det rekommenderas verkligen ett besök.

  

Under förra veckan invigdes äntligen ute-serveringen på Harrys, så nu är man helt redo inför sommaren.
– Det känns bra att uteserveringen snart är i ordningen också. Snart är bar och dom stora parasollerna på plats. På fredag hoppas vi på bra väder och inviger uteserveringen med lite jippo. På söndagar från klockan 16.00 till 21.00 kommer vi att ha ”Grill & Chill” här ute. Vår kock Morgan står då bakom grillen på uteserveringen och det kommer bli riktigt läcker mat, berättar krögaren Ann Seth.
Harrys, som har öppet sju dagar i veckan, serverar inte lunch under sommaren. Istället öppnar restaurangen redan klockan 14.00. Bland annat kommer en fantastisk rödspätta och en härlig räklåda att prägla menyn. Hela menyn hittar man på harrys.se/landskrona. På lördagar kör man nattklubb med olika teman på Harrys, bland annat ”Sommar Club 25”, som vänder sig till en vuxnare besökare.

jag får helt enkelt en kick av detta…

Första halvåret
Vi frågar Ann Seth hur det har gått sedan Harrys öppnade dörrarna.
– Det går bra tycker jag. Allt rullar på. Det känns som folk hittar hit och att dom tycker om vårt arrangemang. Och lokalen är så otroligt fin, bara det lockar många gäster. Sedan står vi för bra service och vi har höga krav på råvarorna. Det ska vara hög kvalitet rakt igenom och det uppskattas av gästerna, berättar Ann.
Ann är ingen nybörjare i krogvärlden, hon har jobbat i restaurang-branschen i 32 år. Hon började sin karriär som servitris sedan har hon drivit eget i flera omgångar tidigare.
– Det är detta jag brinner för. Jag kan inte tänka mig att jobba med något annat. Det är trevligt att träffa människor och kunna erbjuda bra service. Visst är det tufft emellanåt. Det finns alltid något att göra. Tempot är högt och krävande ibland men jag kan inte föreställa mig att ha det på något annat sätt. Jag får en kick av det helt enkelt, säger Ann.

  

Framtidstro
Att Landskrona är en stad som utvecklas och attraherar nya företagare är också något som framträder i samtalet med Ann, som själv bor i Ängleholm.
– Landskrona är en fantastiskt fin och vacker stad. Jag ser också att det händer mycket i staden vilket lockar hit nya människor, som både flyttar hit men också startar nya företag, verksamheter och butiker. Det är både roligt och spännande att få vara en del av denna utveckling, avslutar Ann.