Vi frågar: Ska du gå på karnevalen?

(ovan) Laila Persson, med Emilio Persson, bor i Malmö, f.d. Landskronabo
– Jag har inte bestämt mig, det är inte omöjligt. Jag gillar allt med karnevalen, det är mysigt med matstånden, karnevalsstämningen och att det finns lite av varje.

Helena Sjölund, Landskrona
– Ja, fast jag har inte siktat in mig på något särskilt. Det brukar bli att jag går ut med vänner på kvällen. Några år har min dotter varit med och dansat i karnevalståget, och då har jag varit där och tittat.

Curt och Eva Nilsson, Landskrona
– På lördagen går vi nog med barnbarnen på tivolit, och torsdag eller fredag kväll kanske vi går ut och lyssnar på musik. Vi brukar gå ut och sätta oss och titta på folk, och hoppas att man träffar någon gammal bekant. Vi har flyttat tillbaka till Landskrona efter 42 år i ”förskingringen”.