Sommarparty med Ingrosso och Dolly Style – Cityidrott bjuder stadens barn på gratis konsert

För andra året ordnar Cityidrott gratiskonsert vid Halvmånen/Lagunen i sommar. I morgon kommer Benjamin Ingrosso och bandet Dolly Style att stå på scenen när Cityidrott bjuder in stadens barn och unga till ”Summer Party” på aktivitetsområdet Lagunen.

– Med Benjamin Ingrosso och Dolly Style känner vi att vi täcker alla barns intresse och det var det vi utgick ifrån när vi planerade vem vi skulle boka. Vi tror starkt på dessa bokningarna och det känns extra kul att kunna skapa detta event för alla barn i Landskrona, säger Cityidrotts Daniel Glantz-Persson i ett pressmeddelande.
För den som inte känner till Benjamin Ingrosso kan sägas att han är son till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, och att han slog igenom i årets upplaga av Melodifestivalen med låten ”Good Lovin´”.
Även Dolly Style, som kanske främst tilltalar den yngsta publiken, har tidigare medverkat Melodifestivalen, just nu är de aktuella med nya låten ”Bye Bye Bby Boo”. Det är med hjälp av statliga pengar från Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällsfrågor (MUCF) som Cityidrott kunnat boka konserten.

Foto pressbilder