44 nya Landskrona-jobb hos Derome

I början av månaden blev det klart att bygg- och trävarukoncernen Derome lägger södra Sveriges största lager trä- och byggvaror i gamla Pilkintonfabriken i Landskrona. Nu börjar det synas i platsannonserna.

Företaget söker sammanlagt 44 medarbetare till bygg- och trävarulagret. Lagret ska fungera som just lager för koncernens egna byggbolag, men även som en byggvarubutik för proffsmarknaden.
De 44 tjänsterna i Landskrona är del av en större rekrytering av totalt 130 medarbetare som koncernen nu gör på 13 orter i Skåne, Blekinge och Småland. Under det senaste halvåret har Derome öppnat 14 nya anläggningar i Sydsverige.
Tjänsterna som utlysts är bland annat som, butikschefer, säljare, tillplockare, lagerchefer, platschefer, chaufförer och takstolskonstruktörer.
– De som vill arbeta med oss har stora möjligheter att utvecklas i takt med att vi hela tiden växer och utvecklar verksamheten. Utöver erfarenhet från byggbranschen så söker vi även de som har en bakgrund inom industribranschen, då vi just nu storsatsar på ett utökat och komplett järnvarusortiment, säger Johan Winroth, vd för Derome Byggvaror & Träteknik i ett pressmeddelande.

Bilden ovan: Så här såg det ut när Johan Winroth, vd för Derome Byggvaror & Träteknik tog Pilkingtons gamla lokaler i besittning för knappt en månad sedan. Foto: Per Eeg-Olofsson/Arkiv