Ny ordförande för Vänsterpartiet i Landskrona vald

Vänsterpartiet, som har två mandat i Landskronas kommunfullmäktige, har saknat ordförande för den lokal föreningen i Landskrona sedan i somras. Då valde Nadja Leinonen att lämna sina uppdrag av personliga skäl. Under förra veckan valde V-föreningen ny ordförande på ett extrainsatt årsmöte – det blir 32-årige Magnus Roslund som tar över ordförandeposten. Magnus Roslund är Landskronabo sedan 2009 och sitter sedan förra sommaren som ersättare i Omsorgsnämnden.
– Jag är tacksam för förtroendet och inställd på att göra mitt allra bästa för att företräda våra medlemmar och väljare. Inte minst nu när vi går in i en valrörelse behövs en fortsatt stark vänster i hela Landskrona stad, säger Magnus Roslund i ett pressmeddelande.

Bilden ovan: Magnus Roslund Foto: Privat