Tholanders fyller Stenestad kyrka med varma toner

Musikerna Carolina och Olof Tholander är inte obekanta för Svalövspubliken. De har spelat i Torrlösa kyrka flera gånger och i Stenestad kyrka när biblioteksföreningen i byn hade 20-års jubileum. Nu kommer de tillbaka för juliga toner när föreningen fyller 25 år. Musik anpassad för att ge den rätta julstämningen står på programmet.

Jul- och jubileumskonsert i Stenestad kyrka
Lördagen den 2 december klockan 16.
Medverkande är Carolina Tholander (sopran), Olof Tholander (orgel och piano) och Kristina Eriksson Möller (flöjt).
Biljetter kostar 100 kronor per person och går att köpa på plats. Vill man beställa biljetter i förväg kan man höra av sig till Karin Bengtsson, Sixten Dehlin eller Inga Hedberg i biblioteksföreningen.

Bildtext: Sopranen Carolina Tholander sjunger i Stenestad kyrka den 2 december. Foto: Sabina Wixner