Campingen får femte stjärnan i julklapp

Mötesplats Borstahusen, eller bara Campingen i folkmun, får en present så här till jul. Det är branschorganisationen SCR Svensk Camping som ger semesteranläggningen en femte stjärna. Därmed kvalar Mötesplats Borstahusen nu in bland de bästa anläggningarna i landet (se faktaruta). SCR Svensk Camping har låtit ett fristående företag bedöma campingarna enligt fem kriterier: hygien, miljö, service, aktiviteter, events och vildmarkscamping.
– Det känns fantastiskt att vi lyckats nå upp till högsta klassificering, och det är såklart en distinkt kvalitetsstämpel och en bekräftelse på att vårt arbete och nydanande inriktning har gett resultat, men vi vill för den skull inte exkludera någon. Därför kommer vi att ligga kvar på samma dygnshyra som tidigare och därmed blir också prisnivån över tjugo procent lägre än genomsnittet för femstjärniga campingplatser i Sverige, säger Jonas Westerberg, ägare och VD för Mötesplats Borstahusen i ett pressmeddelande.
Sommaren 2015 var det nypremiär för den totalrenoverade campingen, efter att den flyttats från gamla läget närmast Borstahusen. Och får man tro Svensk Campings betygsbedömning så har den förnyelsen gett resultat.

Bilden ovan: I branschorganisationen Svensk Campings senaste betygsbedömning får Mötesplats Borstahusen fem stjärnor av fem möjliga. Därmed blir anläggningen en i en begränsad skara i Sverige med högsta betyg. Foto: Leo Erdfelt

FAKTA Femstjärniga campingar 2017
Andra campingar som i år fått fem stjärnor av Svensk Camping är: Daftö Resort, Bohuslän, Hafsten Resort, Bohuslän, Kneippbyn Resort, Gotland, Apelviken.se, Halland, Pite havsbad, Norrbotten, Västervik Resort, Småland, Årjäng Camping & Stugor, Värmland, Ansia Resort, Västerbotten, Byske Havsbad, Västerbotten, Kronocamping, Västergötland, Sonjas Camping & Stugor, Öland, Böda sand, Öland, Gustavsvik, Örebro län.