Ny metod ger ännu bättre avslappning

Hos Lisens Massage kan man alltid räkna med att få effektiva och avslappnade behandlingar. Nu har de blivit ännu ett strå vassare, tack vare den nya metoden NBE (Nannic Body Energy) Massage. Med hjälp av elektromagnetisk energi kombinerad med värme får spända muskler en ännu bättre möjlighet att slappna av.

Papperstidningens utsända kan intyga att NBE-behandlingen är effektiv och dessutom otroligt skön. Värmen tränger verkligen in i musklerna och det känns att de slappnar av, så att massagen gör ännu större nytta.

– Med den här metoden kan jag hjälpa kunderna bättre. Värmen mjukar upp och sätter fart på lymfsystemet och blodcirkulationen, så att kroppen gör sig av med slaggprodukter och kan återhämta sig bättre, säger Lisen Mårtensson på Lisens Massage.

Lisen Mårtensson betonar att NBE-behandlingen anpassas efter varje person, både vad gäller utförande och värmenivå. För personer som är mycket spända och mest behöver avslappning kan det vara skönt med en behandling som bara består av NBE Massage, medan andra behöver en kombination med klassisk massage som går på djupet i musklerna och drar full nytta av NBE-behandlingens uppmjukande kraft.

NBE Massage använder elektromagnetisk energi kombinerad med värme och behandlingen utförs med hjälp av en liten platta som den som skall behandlas får ha under sig och ett mjukt behagligt munstycke som sprider energi till rätt ställen på kroppen.

– Den är jättebehändig att använda. Det är viktigt att det är smidigt, för meningen är ju att man skall ha det skönt, säger Lisen Mårtensson.

Passa på att testa
Just nu får du 50 procents rabatt när du bokar din första NBE-behandling hos Lisens Massage på Hudvårdsstudion, Rådhustorget 1. Passa på att prova en metod som ger dig en effektiv, skön och avslappnande massage. Bokning kan göras på www.bokadirekt.se eller via Hudvårdsstudion www.hudvardsstudion.se

NBE-maskinen använder elektromagnetisk energi i kombination med värme för att mjuka upp spända muskler.