Nu finns även Svalöv på Facebook

Den har varit efterfrågad ett tag nu, men från och med idag är den här: Svalövs kommuns Facebooksida.

– Äntligen är vi också på gång med en kommunövergripande Facebooksida, bättre sent än aldrig. Skämt och åsido, det ska bli riktigt kul att få ytterligare en kanal att kommunicera och dela med sig av allt som händer i vår fina kommun, säger Katarina Borgstrand, utvecklings- och näringslivschef, i ett pressmeddelande.

I slutet på förra året omorganiserades kommunens verksamhet för näringsliv och turism samt kommunikation till utvecklings- och kommunikationsenheten. Omorganisationen har gjort det möjligt att det nu finns resurser att hantera och administrera en kommunövergripande Facebooksidan. Facebooksidan administreras av kommunens utvecklings- och kommunikationsenhet. Sidan ska vara opolitisk och kommer att administreras av tjänstepersoner, inte politiker.

– Syftet med sida är att den ska vara en mötesplats för våra kommuninvånare och för andra som är nyfikna på vår kommun. Vi kommer att använda sidan för information, marknadsföring, omvärldsbevakning och kriskommunikation, säger Daniel Henriksson, kommunikationschef, i pressmedddelandet.