Så toppar C inför valet

Nu har Centerpartiet i Svalövs kommun spikat vilka partiet vill se i kommunfullmäktige efter valet i höst.

Överst på den centerpartistiska valsedeln till kommunvalet står Fredrik Jönsson, tillika gruppledare och kommunalrådskandidat. Ny tvåa är Marie Irbladh, följd av Lennart Pettersson. Ett nytt namn finns på fjärde plats och det är Eva Inhammar. Eva Olofsson, som idag är en av de centrala företrädarna för partiet, väljer att trappa ner och återfinns därför längre ner på listan.

– Mixen av rutinerade politiker och nya är en framgångsfaktor som partiet hoppas ska visa sig i valresultatet i form av fler mandat i kommunfullmäktige, skriver Lennart Pettersson i ett pressmeddelande.

I dagsläget har Centerpartiet sju mandat i Svalövs kommunfullmäktige.

Bilden ovan: Etta, trea respektive tvåa på Centerpartiets lista till kommunalvalet i Svalöv i höst: Fredrik Jönsson, Lennart Pettersson och Marie Irbladh. Foton: Jonas Lundin/arkiv