Kronans U18-tjejer klara för SM

Kronans U18-lag har spelat SM-kval och har tagit sig till SM.

Det gjorde laget när andra steget i SM-kvalet i volleyboll för tjejer födda 2001 och senare, avgjordes förra söndagen.
– Samtliga spelare gjorde bra insatser under dagen, men vi behöver bli bättre på att tagga till och prestera på topp när det gäller. När vi spelar på topp kan vi slå alla lag, men vi måste jobba mer med det mentala inför SM-slutspelet som går av stapeln den 12-13 maj i Jönköping. Samtidigt är det en ganska skön känsla att inte vara nöjd, trots att vi stod för klubbens bästa insats i ett SM-kval någonsin. Det här laget vill mer, säger tränare Marie Saxne till nyhetsajten Landskrona Direkt.

Bildtext: Tränare Marie Saxne och Kronan VBK:s U18-lag kan nu sikta in sig på SM i maj. Foto: Jonas Lundin/Arkiv