SD:s lista till fullmäktigevalet är klar

Nyligen hade SD:s Landskronaavdelning årsmöte, så det bland annat togs beslut om vilka partimedlemmar som hamnar på listan för val till kommunfullmäktige. Inte helt överraskande toppar kommunalrådet Stefan Olsson listan. Han är inne på sitt tolfte år som fullmäktigeledamot. Elva mandat har SD i fullmäktige idag, som tredje största parti efter Socialdemokraterna (18) och Liberalerna (14). De 11 översta namnen på SD:s nya lista för val till kommunfullmäktige är i fallande ordning: Stefan Olsson, Daniel Engström, Kerstin Stein Sandell, Britta Hellström, Lars Ekvall, Bengt Hellström, Emil Fennstam, Daniel Petersson, Fredrik Lövberg, Fredrik Malm, Mona Andersson, Curt-Erik Jansson. Totalt har SD 32 namn på listan.

Bilden ovan: Nyligen blev SD:s namnlista till kommunfullmäktigevalet klar. Som tidigare är det Stefan Olsson som toppar den. Foto: Arkiv.