Show i nostalgins tecken med klassiskt dansband

Danbandet Wizex firade nyligen 40 år som band. En institution, med andra ord, inom dansbandssvängen. Jubileet har fött idén om att göra en show, för sittande publik, om en annan institution i nöjessverige, intimt förknippad med både dansbands och andra typer av artister: folkparkerna. I showen med namnet ”I folkparkernas tjänst” utlovas en musikalisk resa från 1940-talet till idag.
– Vi startar resan på 40-talet och lotsar publiken fram till idag, via Alice Babs, Snoddas, Frank Sinatra, bakmaskiner, nylonstrumpor, Carola, rockringar och en massa annat. Självklart blickar vi tillbaka på Wizex egen karriär, där den hör hemma i den här historien, säger Wizex kapellmästare Eric Iversen i ett pressmeddelande.
Wizez show kommer till Landskrona och teatern nu på söndag den 25 mars, föreställningen börjar klockan 16 och slutar klockan 18. Biljetter kostar 360 kronor och kan köpas via tickster.com