BoIS möter Jönköpings Södra i Borås

Under tisdagen blev det klart att BoIS inte kan möta Jönköpings Södra på Stadsparksvallen i Jönköping på lördag. Gräsplanen har inte tagit sig under den kalla våren. Nu är det klart att det istället blir match på reservarenan i Borås.
Egentligen är det inget av de två lagen som vill spela på Borås Arena, men eftersom de inte lyckats komma överens om ett nytt matchdatum så blir matchen ändå där, det skriver Fotbollskanalen.se. Jönköpings Södra hade föreslagit 9 eller 10 maj som nytt matchdatum. Nej tack har Landskrona BoIS sportchef Peter Swärdh sagt med hänvisning till att det då blir allt för tätt mellan matcherna. BoIS i sin tur har föreslagit nästa torsdag, den 12 april.
– Vi försökte hitta en lösning med J-Södra och var beredda att spela på torsdag nästa vecka, men bedömningen är att planen inte är spelbar då heller, säger Peter Swärdh till BoIS hemsida.

Bilden ovan: Under onsdagen blev det klart att helgens match mellan Landskrona BoIS och Jönköpings Södra spelas här, på Borås Arena. Egentligen hade båda klubbarna fördragit en annan lösning. Foto: Mostphotos