Citygross står för tårtbjudning på fredag

Hallå där Magnus Olsson, nygammal butikschef för Citygross i Landskrona som bjuder alla butiksbesökare på tårta nu på fredag den 20 april.

Varför bjuder ni på tårta?
– För att jag vill fira att jag är tillbaka som butikschef i Landskrona. Jag var med och startade Citygross här 2005. Jag kommer stå och dela ut tårta och prata mat och gamla minnen med kunderna.
Vad har fått dig att komma tillbaka som butikschef här i stan?
– Citygross butikschefer brukar flytta runt var femte år ungefär för att inte bli hemmablinda. Efter de fem första åren i Landskrona har jag varit i Höganäs och i Hyllinge. Nu ville jag tillbaka till Landskrona, jag trivs bra här och har många goda minnen från när vi startade butiken. Det är väldigt kul att vara tillbaka, flera äldre kunder har kommit fram för att hälsa och prata.
Hur många tårtor går det åt på fredag tror du?
– Vi tänker oss mellan 1500 och 2000 tårtbitar. Vi bakar själva i eget bageri, så nu blir det tårtbak för glatta livet.

Missa inte!

Tårtbjudning på Citygross mellan klockan 14 och 17 fredagen den 20 april. Förutom tårta blir det många smakprover från delikatessdisken när butiken ordnar ”Saluhallsfredag”.

Magnus Olsson, är nygammal butikschef på Citygross. Det firas med tårtbjudning på fredag. Foto: Pontus Freneman/Bergendahls