Annonsera

Papperstidningen Landskrona går ut till cirka 25 000 hushåll och företag i kommunen samt angränsande orter och Papperstidningen Svalövsbygden till cirka 8000 hushåll och företag i kommun. Vi vågar påstå att vi har en 99,9-procentig täckning, något som ger dig som annonsör minsta möjliga träffkostnad och mesta möjliga exponering. Du behöver med andra ord aldrig fundera på hur du ska nå samtliga hushåll och företag, vi gör det åt dig!

Med hjälp av papperstidningen.se når vi dessutom enkelt långt utanför våra kommungränser. På hemsidan hittar läsarna extramaterial, tävlingar och givetvis kan alla som vill oavsett var dom bor läsa den digitala upplagan av varje veckas tidning.

Vår ambition är att ge läsarna den tidning de själva vill ha, med denna policy i ryggen läser vi av både statistik och tendenser och hur våra produkter uppfattas. Vi tror nämligen att om vi kan ge läsarna en läsvärd, intressant och positiv produkt så får den stanna kvar i hemmet tills nästa tidning kommit ut. För dig som annonsör innebär det att ditt budskap inte bara når maximalt antal läsare utan faktiskt också läses av dina gamla och nya kunder.

Eftersom vi vill att marknadsföring ska vara lätt för dig, har vi helt enkelt färdiga lösningar som på ett kostnadseffektivt sätt gör att du når ut med ditt budskap.

Kontakta någon av våra säljare så hjälper dom dig med just dina behov.

Jenny Lindén Reklam & Mediasäljare
Jenny Lindén
Reklam & Mediasäljare
Mobil: 0723-88 80 60
jenny.linden@papperstidningen.se
Per-Olov Nederstedt Reklam & Mediasäljare Mobil: 0762-52 94 87 pon@papperstidningen.se
Per-Olov Nederstedt
Reklam & Mediasäljare
Mobil: 0762-52 94 87
pon@papperstidningen.se
Ulf Jönsson Reklam & Mediasäljare Mobil: 0733-640 014 ulf.jonsson@papperstidningen.se
Ulf Jönsson
Reklam & Mediasäljare
Mobil: 0733-640 014
ulf.jonsson@papperstidningen.se

Har du redan bokat annons och vill skicka in färdigt material?

SÅ HÄR VILL VI PÅ PAPPERSTIDNINGEN
ATT DITT FÄRDIGA MATERIAL LEVERERAS

För annonser på uppslag bör satsytan, det vill säga den del som ligger innanför marginalerna hålla 248 mm på respektive sida, lägg därför ingen text eller liknande i marginalerna mot mitten total satsyta 528 brett 372 högt.

Alla färdiga annonser, som levereras till Papperstidningen, ska levereras som högupplöst PDF avsedd för tryck, alternativt som jpeg i 200 dpi i 100 % av annonsens storlek. Även eps och tiff fungerar under samma förutsättningar.

PDF bör inte innehålla skärmärken, marginaler eller liknande, utan bör vara den exakta storleken som är bokad. Annonser utan ram ska vara försedda med hörnmarkeringar.

Bildmaterial i annonsen ska minst vara 200 dpi. Alla typsnitt ska vara inkluderade korrekt – i pdf välj 0% under fliken för typsnitt när den sparas alternativt spara all text som banor ilayoutprogrammet.

Ladda ner vår materialspec genom att klicka nedan.

Utskrift