Om oss

Ryktet om min död är starkt överdrivet…

Den 27 april 2016 dimper för första gången Papperstidningen Landskrona och Papperstidningen Svalövsbygden ner i läsarnas brevlådor.

Stick i stäv mot den allmänrådande bilden av digitaliseringen av media kommer bli total, startade Reklambolaget Ett Hundra Procent AB 2016 två nya lokala gratistidningar i papper och tabloidformat med utgivning 51 veckor per år.

Ambitionen är att verka nära, vara nära och återge det nära. Smått som stort. I Papperstidningarna hittar läsaren aktuella reportage, sport, tips, tester, familj och fira, motor, jobb, insändare, vår egen serie ”Affe Spekulerar”, veckans kryss och allt som berör oss människor och företag på en lokal nivå.

Bolaget bakom tidningarna drivs kollektivt, med själ och hjärta i bygden.

-Den lokala närvaron och relationen till människorna, orterna och staden, är vårt starkaste kort,
säger Mia Kristoffersson, ansvarig utgivare.

Redan innan de första tidningarna var tryckta var uppbackningen bland annonsörer och läsare näst intill total.

– Vi kunde inte fått en bättre start, det är inte utan att man blir tårögd och otroligt tacksam över det starka förtroendet vi fått. Nu är det upp till oss att förvalta det väl,
säger Mia Kristoffersson.

Vi har nu hunnit bli lite mer etablerade med våra tidningar och den härliga starten blev en bra grund i utvecklingen av både tidningarna och vår web. Vi jobbar stenhårt för att du som läsare ska hitta lite om det mesta som hänt eller ska hända. Lokalt, mysigt och informativt. Det är vår avsikt.

Vi ser framtiden mycket ljus och med vår rykande färska hemsida hoppas vi kunna ge dig en heltäckande bredd på nyheter, reportage, tips och notiser som gör att du aldrig kommer sakna något.

Papperstidningarna och papperstidningen.se finns till för att du enkelt ska kunna ha koll på allt som händer lokalt och ingen annanstans.

Papperstidningen Landskrona, Papperstidningen Svalövsbygden och papperstidningen.se är registrerade titlar och ägs av Reklambolaget Ett Hundra Procent AB.