Finstämt med CajsaStina i Sofia Albertina

Landskronakarnevalens soundtrack är inte bara gungade sambarytmer och bredbent rock från scenerna. I Sofia Albertina kyrka finns det plats för mer finstämda tongångar, i år blir det CajsaStina Åkerström som står för dem.

Förra sommaren blev det inte av, eftersom kyrkan var stängd för renovering. Men i år återupptas traditionen att hålla en konsert i Sofia Albertina kyrka under karnevalen. I år har arrangörerna bokat vissångerskan CajsaStina Åkerström, som kommer framföra ett urval av låtar ur sin musikkarriär, som spänner över både pop, visa och folkmusik. Eventuellt står någon av pappa Fred Åkerströms visor på repertoaren.
Konserten är gratis, men för att försäkra dig om plats måste gratisbiljetter hämtas ut i kyrkan från klockan 12 under konsertdagen. Du behöver inte fråga stjärnorna om när den är, det vet vi på Papperstidningen. Det är lördagen den 29 juli, klockslaget är klockan 19.

Bilden ovan: Vissångerskan CajsaStina Åkerström blir först ut när traditionen med en gratiskonsert i Sofia Albertina kyrka återupptas efter totalrenoveringen av kyrkan. Foto: Press