Fler kockar kring 10-årsfirande Borstahusdagen

I år firar Borstahusens egen folkfest, Borstahusdagen, tioårsjubileeum. Den 1 juli är datumet för årets upplaga av evenemanget som tidigare år bland annat erbjudit provsmakning av lokalproducerad mat, förmånliga restaurangerbjudanden, musikunderhållning, ponnyridning och ”fånga ålen i tunnan”. Årets program är inte offentliggjort, men sannolikt kommer mycket av detta tillbaka. Men i år ges det också plats för nyordning, för första gången arrangeras nämligen Borstahusdagen i samarbete med handlarföreningen Landskronasamverkan.
– Att vi går ihop med Landskronasamverkan gör att vi kan utveckla och skapa nya samarbeten verksamheter emellan, vilket stärker oss alla, säger Niclas Lundblad, Pumphuset-krögare och ordförande i Destination Borstahusen i ett pressmeddelande.

Bilden ovan: Borstahusdagen har program för så väl äldre besökare som yngre.Foto: Sebastian Swärd