Karnevalen och Citadelloppet stöttar Malvan

Organisationen bakom Landskronakarnevalen meddelar att denna tillsammans med Citadelloppet kommer genomföra ett välgörenhetsprojekt för att stötta föreningen Malvan.
Tio kronor från varje anmälning till Citadelloppet, som springs den 29 juli, kommer gå till Malvan. Karnevalen efterlyser nu företag som vill sponsra sina anställda med deltagaravgiften, eller kanske ge en gåva direkt till Malvan. Som en morot för detta kommer Karnevalen/Citadelloppet att lotta ut priser till de som skänkt något till Malvan. Destination Borstahusen och Erikstorps kungsgård bidrar med en övernattning och middag för en familj och företag uppmanas att bidra med fler priser till lotteriet. Efter loppet blir det prisutdelning på scenen på Rådhustorget. Där blir det också utdelning av utlottade priser och symbolisk överlämning av check till Malvan.

Bilden ovan: Så här såg det ut när Papperstidningens reporter Jonas Lundin sprang Citadelloppet förra året. I år springs loppet under karnevalsveckan. Karnevalen och Citadelloppet samarbetar också i ett projekt för att stötta Malvans verkmsamhet. Foto: Arkiv