Matglädje i fokus när Stora Coop firar ett år

Under tre veckor, från den 12 juni till den 2 juli, firar Stora Coop jubileum. Det var nämligen  ett år sedan som butiken bytte namn från Coop Forum i Landskrona till Stora Coop.
Invändigt fick matbutiken ett uppfräschat utseende och byggdes om efter en mer lättorienterad plan.

Under de tre kommande veckorna händer mycket i och utanför affären. Massor av produktdemonstrationer kommer att ske, med matlagningstips och nya recept. I bu-tiken bjuds på tillagad mat, och utanför vid entrén kan man spisa grillat. För de små blir det också aktiviteter, bland annat möjlighet till en fin ansiktsmålning.

Kundvänliga ytor
Stora Coop har jobbat hårt för att förbättra sin butik och göra den ännu mer kundvänlig. Stora öppna ytor gör affären ljus och fräsch, och varorna lättillgängliga. Vissa gångar har byggts om till så kallad ”timglas-modell” för att göra produkterna synligare.

När det gäller färska grönsaker och ekologiska produkter ligger Stora Coop i framkant. Sortimentet av färska grönsaker är brett, och frukt och grönt visas tydligt och lättillgängligt. Med det egna varumärket Änglamark har Coop under de senaste åren utvecklat sitt utbud av miljövänliga och ekologiska produkter, både vad gäller livs-medel och annat. På Stora Coop behöver man inte leta efter varorna. De är lätta att få tag på och finns alltid hemma i hyllorna eller i disken.

Lokala chark-produkter
Charkavdelningen är ett annat område som Stora Coop prioriterar. Butiken satsar ständigt på att ha ett bra sam-arbete med leverantörer från närområdet, deras lokala produkter är välrepresenterade i hyllorna. Dessutom finns det alltid dagsstyckat kött i charkdisken. Två väl-utbildade styckare jobbar dagligen för  högsta kvalité på styckdetaljer och charkprodukter som finns i disken. En annan ”morot” i butiken, som lockar många kunder, är den populära salladsbaren. Framför allt under sommaren, när många föredrar lite lättare mat, är den välsorterade baren omtyckt, både till lunch och kvällsmat.
Under Stora Coops jubileum bjuder butiken på tre veckor med fina presentationer och härliga matupplevelser. Missa inte chansen att få provsmaka goda rätter, få tips på recept och att bygga på dina matlagningskunskaper.

Under jubileumsveckorna blir det många produktdemonstrationer och fina erbjudanden i butiken.