Svalövsbyggare blev Årets företagare 2016

Stefan Persson heter Årets företagare i Svalövs kommun för 2016. Det står klart efter att kommunen nyligen uppvaktat, och överraskat, företagaren med byggfirma i Svalöv.

– Oj, det här var verkligen en överraskande och det känns fantastiskt kul att bli årets företagare. Detta hade jag absolut inte förväntat mig, säger Stefan Persson till kommunens hemsida.
Priset Årets företagare utses varje år av en jury med representanter från Svalövs kommun och från intresseföreningen Företagarnas avdelning i Landskrona/Svalöv. Och i år gick det alltså till Stefan Persson och hans entreprenadföretag Lobus Bygg AB som har lokaler på Industrigatan 1 i Svalöv.
– Stefan är ett bra exempel på en företagare som, med rötterna i bygden, tagit över familjeföretaget och utvecklat det ytterligare. Den 30 september kommer Stefan Persson och Lobus Bygg AB att officiellt tilldelas utmärkelsen ”Årets företagare 2016” i samband med Svalövsmässan, säger Katarina Borgstrand, näringslivs- och turismchef till kommunens hemsida.

Bilden ovan: Stefan Persson (mitten) har blivit utsedd till Årets företagare 2016 i Svalövs kommun. På bilden även (från vänster): Fredrik Jönsson (C), v. ordf. kommunstyrelsens arbetsutskott, Olof Röstin (M), kommunalråd, Birgitta Jönsson (S), kommunstyrelsens ordförande, Arne Nordqvist från Företagarna Landskrona/Svalöv, Kerstin Lingebrandt, t.f. kommunchef och Katarina Borgstrand, närlingslivschef. Foto: Daniel Henriksson/Svalövs kommun