Tv-troll underhåller de minsta på karnevalen

Drill och Drull heter de när de är troll som på scenen sjunger, skojar och skrattar med den yngsta publiken. Annars heter de Johan Östberg och Helena Rask och är, bland annat, programledare för musikbarnprogrammet ”Boom Shakalack” på SVT:s Barnkanalen.
Fredagen den 28 juli kommer de till Landskronakarnevalen och stora tältet på Kasernplan, med en föreställning för barn mellan tre och åtta år. Klockan 15.30 börjar föreställningen, där Drill och Drull bland annat svarar på frågor som ”Varför är det inte bra att äta godis varje dag?” och ”hur är man en bra kompis?”. Efter föreställningen blir det prat- och kramstund med trollen för den som vill.

Bilden ovan: Trollen Drill och Drull underhåller de allra yngsta under årets Landskronakarneval. Foto: Leo Erdfelt