Karnevalslotteri ska få fler att hjälpa Malvan

Landskronakarnevalen ska nu dra sitt strå till stacken för att hjälpa sociala föreningen Malvan, det skriver karnevalen i ett pressmeddelande. Karnevalen har ordnat så att Mötesplats Borsthusen och Erikstorps kungsgård sjänker priset i ett lotteri: övernattning i stugorna på Borstahusens Semesterby och en middag på kungsgården. För att delta i lotteriet kan man fram till den 29 juli skänka pengar till föreningen Malvan, det gör man genom att swisha valfritt belopp till nummer 123 170 44 85. Prisutdelning blir det lördagen den 29 juli klockan 14 på Rådhustorget, alltså under karnevalen. Dessutom går tio kronor av varje anmälningsavgift till årets Citadellopp, som i år pågår under karnevalen, också till Malvans verksamhet.

Bilden ovan: I potten för lotteriet som anordnas till förmån för Malvan ligger en övernattning i stuga på Mötesplats Borstahusen och middag på Erikstorps kungsgård. Foto: Jasmine Persson/Landskrona stad