”Arga snippan” kommer till Svalöv

Anna-Lena Brundin har varit med i flera arrangemang av Teckomatorps humorfabrik. I samband med Svalövskalaset kommer hon hit igen.

Det sker den 21 oktober, då hon håller sin nya föreställning, ”Arga Snippan – Stand up i en galen tid” på Kulturhuset i Svalöv. Det framgår av det höstprogram som Teckomatorps humorfabrik precis släppt. I programmet finns förutom Anna-Lena Brundin, bland annat namn som Lennie Norman, Ludde Samuelsson och Hans Carstensen. Platserna är, förutom Svalöv, till exempel Vellinge, Eslöv och Kävlinge.
Men även Teckomatorp får sin släng av humorsleven. Den 30 september är det nämligen dags för en uppföljare till sommarens succéföreställning på Barbaros House i Teckomatorp, denna gång med Tobias Erehed och ett gäng andra nya talanger.

Teckomatorps humorfabrik har sedan starten 2013 arrangerat mer än 50 föreställningar. Mer info om förställningarna på www.teckomatorpshumorfabrik.se.

Foto: Press