Fritidsgården LAB visar upp nya lokaler på Koppargården

Det var inte bara livsmedelsaffären MyGross som drabbades av den förödande branden på Karlslundstorget i mellandagarna förra året, som totalförstörde alla byggnader runt torget. Det gjorde även fritidsverksamheten LAB, ett ”mini-kulturhus” speciellt riktat mot tjejer som går i årskurs 3 till 6 som bor eller går i skolan i området. Under våren har därför LAB tvingats flytta sin verksamhet till skolbiblioteket Alfabetan och till Ungdomshuset Karlslund. Sedan i maj har dock LAB åter egna lokaler, nu med adressen Koppargården 17. Den som är nyfiken på LAB:s verksamhet kan ta sig dit på måndag, den 25 september. Mellan klockan 15 och 17 är det öppet hus med tipspromenad, fika, pyssel, fotoutställning m.m.

Bilden ovan: Fritidsverksamheten LAB, för tjejer i årskurs 3 till 6, har åter egna lokaler. Foto: Privat