Humorfabriken laddar för skrattfest igen

Onsdagen den 15 november bjuder Teckomatorps Humorfabrik in till en ny standup-föreställning i Teckomatorps Folkets Hus. Efter att de sålt ut fyra föreställningar på rad där, så är det dags för Lasse Karlsson från Södertälje.

Han slog igenom i ”Släng dig i brunnen” på 90-talet och har sedan dess jobbat som professionell komiker. Han är en regelbunden artist på Norra Brunn i Stockholm, men här nere är det inte så många som känner till honom.

– Och det vill vi försöka ändra på, säger Elin Nordén, en av grundarna av Teckomatorps Humorfabrik, i ett pressutskick.
– Han påminner lite om Thomas Petersson, inte bara för sin frisyr, utan också för sin stil som bygger mycket på finurliga vardagsbetraktelser, säger fabriks-kollegan Mats Andersson.

Förutom Lasse Karlsson kommer också Helsingborgskomikern Khalid Geire till Teckomatorp den 15 november.

Den som vill skratta med Teckomatorps Humorfabrik innan dess, kan bege sig till Eslöv den 19 oktober och en föreställning med Ludde Samuelsson. Två dagar senare, den 21 oktober, kommer välkända Anna-Lena Brundin med sin nya föreställning ”Arga snippan” till Kulturhuset i Svalöv i samband med Svalövskalaset.

Bildtext, stora bilden ovan:
Standup-komikern Lasse Karlsson kommer till Teckomatorp i november. Foto: Paul Lindqvist