Landskronasimmare till NM på Island

Nyligen kunde Papperstidningen rapportera om Landskrona simsällskaps stora framgångar på SM/JSM i Jönköping förra veckan. Inte minst var tävlingen en framgång för klubbens simmare Oskar Hoff, Emil Hassling och Linus Kahl som både kunde ta några personbästa och en mängd medaljer med sig hem från tävlingen. Till Papperstidningen uppgav då huvudtränaren David Söderstjerna att alla tre simmarna har goda chanser till att bli uttagna till Sveriges lag i EM och NM. Redan under onsdagen visar det sig stämma, i vart fall vad gäller NM. Oskar Hoff är uttagen till Sveriges seniorlag på NM i Reykjavik den 1-3 december. Även Emil Hassling och Linus Kahl är uttagna, då till juniorlaget. Det meddelar Svensk simidrott idag.

LÄS OCKSÅ: ”Bästa mästerskapet någonsin för Landskronasimmare”