Ridskolechef utsedd till ”Årets Selma” av Landskrona-Selmor

För nionde året har kvinnonätverket Selma i Landskrona delat ut utmärkelsen ”Årets Selma”. I år gick den till Susanne Johannesson, ridskolechef på Viarps kör- och ridklubb.

Det är hennes engagemang för barn och unga som Selmorna vill belöna, och då inte minst arbetet med funktionshindrade och nyanlända unga. Utdelningen skedde i samband med den årliga Selmadagen, i år den 15 oktober, på teaterkaféet. Förutom prisutdelning så stod föredrag med författaren och forskaren Ingrid Tollgerdt-Andersson på programmet, hon pratade om relationer. Föredrag höll även showartisten Birgitta Rydberg. Som efternamnet antyder, hon är dotter till Eva, har hon under senare år uppträtt vid Fredriksdalsteatern i Helsingborg, men har också jobbat som showartist utomlands och varit med i diverse musikal- och teateruppsättningar i Sverige. För musikunderhållning stod duon TwiCe Time, alltså Louise Östberg och Johan Nilsson.

Bilden ovan: Ridskolechefen Susanne Johannesson blir året Selma. Foto: Eva Hallkvist