Tre postkods-miljoner till Glumslövsbor

Tre miljoner kronor. Så mycket i prispengar går till Glumslöv i Svenska postkodlotteriets spel och tävlingsprogram Drömpyramiden. I morgon onsdag ska vinnarna avslöjas framför Landskrona museum.

Det rör sig om sammanlagt 37 vinnare på orten, som delar på tre miljoner kronor, det meddelar Svenska postkodlotteriet. Men en av vinnarna är lite extra tursam, genom sitt unika lottnummer får denna ensam en miljon kronor. En miljon kronor delas mellan alla lottinnehavare i det vinnande postnumret, och en miljon kronor fördelas mellan lottinnehavare i den vinnande postkoden.
Vinsten drogs i Tv4:as lek-och spelprogram ”Drömpyramiden” som sänds lördagar och söndagar klockan 19.30. Ett inslag är den så kallade ”Gyllene containern” där tre miljoner kronor per program lottas ut bland Sveriges postnummerområden. Och nu har lotten allså hamnat på Glumslöv och de 37 lottprenumeranter som finns där.
Vinnarna presenteras alltså i morgon onsdag framför Landskrona museum, mellan klockan 15 och 17. Det hela spelas in och sänds i ”Drömpyramiden” i Tv4 den 10 november klockan 19.30.