Lekfulla företagare fick företagarpris

Eva och Calle Eliasson står bakom Landskronabaserade familjeföretaget Jabadabado. Företaget, som funnits sedan 1993, säljer träleksaker, textiler möbler och annan inredning till barnrum, både i egen webbutik och via återförsäljare.
Under tisdagen fick de ta emot utmärkelsen ”Årets företagare” från organisationen Företagarna under en ceremoni på Pumphusets restaurang. Företagarnas motivering lyder: ”Årets företagare i Landskrona är kreativ, stilren, passionerad och med barnasinnet kvar. All design och produktin sker med hållbara och naturliga materialval i innovativa färger och mönster. Företaget startade i liten skala 1993 och är idag ett internationellt framgångsrikt företag i ständig tillväxt under ett välkänt varumärke. Ingen barnkammare är komplett utan deras produkter.”

Bilden ovan: Eva och Calle Eliasson har utsetts till årets företagare av organisationen Företagarna. Foto: Jenny Lindén