Härliga Under öser på i Min stad

Linda Selander på Härliga Under använder appen Min stad varje dag. För Härliga Under är Min stad ett sätt att kommunicera med kunderna, både för att ge erbjudanden och för att kunna visa butikens stora sortiment.

Linda Selander och Cathrin Solve som jobbar i butiken när vi tittar in berättar att de försöker att lägga in något i Min stad flera gånger per dag. Alla som jobbar i butiken hjälps åt, för att få lite olika perspektiv och bredd i vad som presenteras i appen.

– Vi använder den för många olika saker, både för information och för erbjudanden. Man ser ofta så lite av det som verkligen finns i en butik när man kommer in. Det här är en möjlighet att visa vad vi har, säger Linda Selander.

För kunderna skall det vara självklart och kul att öppna Min stad varje dag, hoppas Linda Selander. En fördel med Min stad är ju just att den rymmer så många av stadens butiker, i stället för att man skall ha en app för varje butik. Och visst har kunderna börjat använda den, säger Cathrin Solve.

– Det är en del som uppmärksammar det när de kommer in och säger att det såg jag i appen!

Att försöka stärka den lokala handeln är viktigt för Landskrona, menar Linda Selander. Det är ett gemensamt projekt för både företagare och kunder och Min stad är ett bra verktyg för att få fler Landskronabor att få upp ögonen för stadens fördelar.

– När vi ser så mycket fint det finns i vår stad så kan vi föra det vidare till andra också! säger Linda Selander.

Ibland har Härliga Under också erbjudanden som gäller särskilt för Min stad. I dagarna kommer det till exempel ett troserbjudande, speciellt för appkunder. Det skall löna sig att öppna appen när man är ute på stan och på Härliga Unders profilsida händer det saker. Varje dag.

Välj dina favoriter
I Min stad kan du välja ut dina favoritföretag och på så vis skapa ditt eget personliga flöde. Tryck på stjärnan med ‘Följ oss’ längst ned i en annons, eller gå in på företagets profilsida i appen och tryck på stjärnan längst uppe till höger. Dina favoriter samlas under stjärnan i mitten på startsidan och du håller enkelt koll på allting dina favoritföretag lägger ut i Min stad.

Härliga Under ser till att det alltid lönar sig för kunderna att öppna Min stad, för att få information och erbjudanden.