Landskronaband släpper uppföljare och turnérar med Arch Enemy

Tidigare har det blivit både spelningar på Sweden Rock och på turné i Japan för Eleine som nu är aktuella med nya albumet ”Until The End”, bandets andra fullängdsalbum. Landskronabaserade Eleines musik brukar beskrivas som symfonisk metall. Eleine är inte bara namnet på bandet utan även artistnamnet för bandet sångare Madeleine Liljestam från Asmundtorp. Releasefesten för nya albumet hålls nu på fredag den 23 februari på The Tivoli i Helsingborg, under våren och sommaren väntar fler svenska spelningar, totalt åtta stycken är inbokade i dagsläget. Skånska fans får dock passa på den 14 juli under Kristianstad rockfest, det är den enda spelning i Skåne som är bokad just nu. Under fyra spelningar, i Sundsvall, Gävle, Eskilstuna och Norrköping, får Eleine dessutom sällskap av death metall-bandet Arch Enemy, ursprungligen från Halmstad. Hela turnéprogrammet på www.eleine.com.

Bilden ovan: Landskronabaserade Eleine är nu aktuella med både nytt album och inbokade spelningar under våren och sommaren. Foto: Press