BoIS i mål med ny målvakt

Även om det ännu är oklart vem som ska bli ordförande i Landskrona BoIS, så tycks nu en annan fråga vara löst, nämligen vem som ska vakta målet denna säsong. BoIS har nu kommit överens med Viktor Noring.

Senast kommer han från det skotska förstatligalaget Hearts of Midlothian, där det blivit en del tid på reservbänken.
– Ja, tyvärr har inte mina år ute i den internationella fotbollen inneburit något flyt för mig och speltiden har varit begränsad. När möjligheten att få spela för BoIS dök upp så kunde jag inte tacka nej. De dagar jag tillbringade i klubben övertygade mig om att här finns en enorm potential, säger Viktor Noring till BoIS hemsida.
Han hoppas kunna vara på plats i Landskrona på måndag. I början av februari var Viktor Noring och tränade med BoIS i en knapp vecka.
– Duktiga spelare med stor kvalitet. Dessutom är det bra killar, stämningen är bra i gänget och man trivs. Jag ser verkligen fram emot att få ansluta och bidra med vad jag kan för laget, säger Viktor Noring till klubbens hemsida.
Han ser fram emot säsongen i Superettan.
– Det kommer att bli en tuff serie men har vi den rätta ödmjukheten och inställningen är jag helt övertygad om att vi kan ställa till det rejält för alla lag. Det är ju nästan Allsvenskan Light vi spelar i men det ska inte skrämma utan inspirera oss. Att få möta HIF, Halmstad, Gais, Falkenberg med flera gäng är en härlig utmaning, säger Viktor Noring.
Huvudtränare Agim Sopi är nöjd.
– Skönt att vi löst frågan med ytterligare en målvakt. Viktor Noring är en välutbildad målvakt som tillhört bra klubbar i Sverige och Europa. Han är en bra personlighet som kommer att smälta in till hundra procent i laget, säger han till BoIS hemsida.
Viktor Noring har en bakgrund i bland annat Trelleborgs FF, där han spelade 84 matcher åren 2007-2013. Han är 196 centimeter lång och 90 kilo tung.

Viktor Noring blir den som bildar målvaktspar i BoIS tillsammans med Amr Kaddoura denna säsong. Foton: Nisse Nilsson

Foton: Nisse Nilsson