Drömvärvning för Rögle när ”Sjöa” kommer tillbaka

30-årige hockeycentern Mattias ”Sjöa” Sjögren, ursprungligen från Landskrona, återvänder till Sverige och till ett flerårigt kontrakt med Rögle. Det kunde HD/Sydsvenskan nyligen avslöja. Mattias Sjögrens kontrakt med schweiziska storklubben ZSZ Lions tar slut denna säsong. Flera svenska klubbar har försökt att värva centern, och nu har valet fallit på Rögle enligt HD/Sydsvenskan. Förre sportchefen för Rögle, Anders Carlsson har i tidigare intervjuer med tidningen kallat Mattias Sjögren för en ”drömvärvning”. ”Sjöa” själv är dock förtegen och uppger att han vill fokusera på den pågående säsongen.

Bilden ovan: Mattias Sjögren från Landskrona inledde sin hockeykarriär i IF Lejonet. Nu spelar han i schweiziska storklubben ZSZ Lions, men nästa säsong kan han spela i Rögle enligt HD/Sydsvenskan. Foto: ZSC Lions