Landskronas James Bond till exklusiv filmvisning

Som bekant har Landskrona sin alldeles egna James Bond i form av Anders Cöster, som spelar den ikoniska agenten i independent-produktionen ”Black light – den sista riktiga bondfilmen”. Världspremiären var i småländska Strömsnäsbruk, där en stor del av filmen är inspelad. Filmen har också visats på kulturhuset i Svalöv och på Landskrona teater i februari i år. Den som missade chansen då får en ny chans fredagen den 6 april. Då visas den på konsthallen i Borstahusen, dock i ett exklusivt sammanhang troget rollfiguren Bond. För 500 kronor kan Bond-entusiaster ta del av ett paket som förutom filmvisningen också innefatta bubbel och tilltugg på Restaurang Pumphuset strax bredvid med start klockan 17, en timme innan filmvisningen. Efter visningen blir det mingeltallrik i restaurangen. Av femhundringen går hälften till välgörenhetsorganisationen Världens barn – som också är mottagare för överskottet av hela filmprojektet, över 900 000 kronor. Lars Gahlin och Mats-Ola Persson, eldsjälar bakom projektet kommer berätta om detta och om hur hela projektet gick från dröm till verklighet. På plats finns också Anders Bond – förlåt, Cöster.